Frakt & Retur

Fri Frakt


Vi brukar använda fraktmetoder som USPS, EMS, DHL och så vidare för att skicka dina beställningar och spårningsnumren är tillgängliga så snart beställningarna har skickats och du kan få dina beställningar om 5 till 10 dagar. Se till att din leveransadress är korrekt. Så du kan få paketet direkt. För tullklareringen har vi många metoder och erfarenheter, så ditt paket är alltid säkert och 99% av orderna är säkra för leverans. Oroa dig inte, om ditt paket har sugits av anpassade, skickar vi ditt paket tillbaka eller återbetalar pengarna till dig.

Enkel 60-dagars retur
Vi är engagerade i din totala tillfredsställelse. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, kan du få full återbetalning av produktpriset och eventuell tillhörande skatt inom sju (60) arbetsdagar efter mottagandet av varan / varorna.
För att motta en kredit mot en växling eller en kredit på ditt avgiftskonto, var vänlig notera att alla avkastningar och utbyten måste vara i nytt, oanvänt eller oskyddat tillstånd med de ursprungliga taggarna och de bifogade klistermärkena. Produkter som anses ha slitna, använda, smutsiga eller saknade taggar kommer att returneras till köparen på deras bekostnad och ingen återbetalning kommer att utfärdas.

Internationell frakt
Vårt butik har antagit den internationella fraktlösningen FiftyOne för att du enkelt kan shoppa från och leverera till något av de länder som anges nedan. Du kan nu handla vår webbplats i din valda valuta och se din fullständiga orderingång, inklusive fraktkostnader, betalningsavgift när du checkar ut. När du har skickat din beställning garanteras totalbeloppet till växelkursen när du beställde din beställning. Du debiteras inte några extra avgifter vid leverans.

Eventuella frågor, kom ihåg att maila oss!