Säkert köp

Säkert köp

Vårt Butik är engagerat i att skapa en säker online shoppingupplevelse. För att säkerställa din trygghet använder vi avancerad säkerhetsteknik med branschens mest betrodda tjänsteleverantörer. Vårt medlemskap med paypal och branschens mest betrodda budtjänster, inklusive UPS, FedEx och USPS, visar vårt engagemang för att skydda våra kunder och vårt uppenbara affärs rykte.
Norton Secure

Varje dag testas vår butik för att säkerställa att den uppfyller de strikta normerna för "Norton Secure" Security Scan, som anges av Norton Secure-märket som visas på vår webbplats. Denna skyddsåtgärd hjälper till att skydda din ekonomiska information från hackare, adware, spionprogram, spam och andra skadliga aktiviteter. Norton multi-step-skanningar utförs av världens största säkerhetsföretag på Internet, vilket ger ett kraftfullt skyddslag till mer än 250 000 webbplatser i över 70 länder.
Betalningssäkerhet

BETALAR MED KREDIT ELLER DEBIT CARD
Vi accepterar för närvarande Visa, MasterCard och American Express kreditkortsbetalningar från de flesta platser över hela världen. Betalning med kreditkort eller betalkort är säkert, enkelt och bekvämt på platsen.
Vi vidtar alla åtgärder för att skydda våra kunder personlig information mot förlust, missbruk och förändring. Vi använder krypteringsteknik när du tar emot och överför din personliga information på vår webbplats. All information du tillhandahåller är säkrad med Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknik. Vi använder SSL-teknik för att förhindra att din information avlyssnas och läsas när den överförs via Internet. Dessutom testas vår webbplats dagligen.
Försäkrad frakt

När din order har bearbetats och skickats skickar vi dig ett bekräftelsemail om spårningsnummer. Vi använder branschens mest pålitliga budtjänster, inklusive UPS, FedEx och USPS, för att säkerställa att ditt paket levereras snabbt och säkert. Vi försäkrar varje paket till sitt fulla köpvärde tills mottagaren tecknar för leverans, så du kan njuta av fullständig sinnesro under sändningen.